Dolar 32,4752
Euro 34,8856
Altın 2.433,53
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana 30°C
Hafif Yağmurlu
Adana
30°C
Hafif Yağmurlu
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 25°C
Cum 23°C

Muğla’da Engelliler Haftası coşkuyla gerçekleşti

MUĞLA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI MUĞLA ULUSLARARASI GENÇLİK MERKEZİNDE 10-16 MAYIS DÜNYA ENGELLİLER HAFTASI ETKİNLİKLERİ GERÇEKLEŞTİ.

12 Mayıs 2023 11:56
253
A+
A-

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi’nde 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası etkinlikleri gerçekleşti.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Menteşe Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü işbirliği ile engelli bireylerin ve ailelerinin katılımıyla Dünya Engelliler Haftası etkinlikleri renkli görüntülere sahne oldu.

Etkinlik programı çerçevesinde yöresel halk oyunları gösterisi, sportif faaliyetler, özel bireylerin bir yıl boyunca yapmış olduğu el sanatları sergisi, resim sergisi ve ebru sanatı seramik atölye workshop çalışmaları gerçekleştirildi ve etkinlik sonunda günün anlam ve önemini anlatan pasta kesildi.

Muğla Gençlik ve Spor Müdürü Kazım Açıkbaş yaptığı konuşmada; “Özel bireylerimize yönelik başta spor tesislerimiz olmak üzere, gençlik merkezlerimizde gerçekleştirilen faaliyetlerden yararlanmalarını sağlayarak, özel bireylerimizin sosyalleşmelerine katkı sağlıyoruz. Sevginin aşamayacağı hiçbir engel yoktur” ifadelerini kullandı.

Özel bireylerden Bedriye Özsoy ise; “Çocuğumun gençlik merkezi bünyesinde yürütülmekte olan faaliyetlerden yararlanmasından çok memnunum. Bu tür etkinlikler çocuğumun sosyalleşmesinde ve kişisel gelişiminde büyük katkı sağlıyor” dedi.

Etkinliğe Muğla Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Menderes Çetinözlü, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman Toprakçı, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş, Uluslararası Gençlik Merkezi Müdürü Oktay Tavas, Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kömürcü, Türkiye Beyazay Derneği Muğla Şube Başkanı Pınar Boyacı, özel bireyler ve aileleri katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.