Dolar 45,2214
Euro 53,1878
Altın 6.831,94
BİST 14.935,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 18°C
Az Bulutlu
Muğla
18°C
Az Bulutlu
Çar 21°C
Per 23°C
Cum 24°C
Cts 23°C

Bodrum’daki cinayetin zanlısı tutuklandı

MUĞLA’NIN BODRUM İLÇESİNDE MEHMET GÜLSÜM (41) İSİMLİ VATANDAŞIN BAŞINDAN SİLAHLA VURULMUŞ HALDE ÖLÜ BULUNMASIYLA İLGİLİ GÖZALTINA ALINAN 3 KİŞİDEN CİNAYET ŞÜPHELİSİ M.İ. TUTUKLANDI, DİĞER 2 ŞÜPHELİ SERBEST KALDI.

16 Mayıs 2023 20:54
480
A+
A-

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Mehmet Gülsüm (41) isimli vatandaşın başından silahla vurulmuş halde ölü bulunmasıyla ilgili gözaltına alınan 3 şüpheliden 1’i tutuklandı, 2 şüpheli ise serbest kaldı.

Edinilen bilgiye göre, 14 Mayıs Pazar günü Gümbet Mahallesi’nde Mehmet Gülsüm isimli vatandaşın başında tabanca ile vurulmuş halde ölü bulunmasıyla ilgili başlatılan soruşturmada Gülsüm’ün çalıştığı apart oteli işleten M.İ. (36) ile olay sonrası suç aleti tabancayı olay yerinden aldıkları ifade edilen İ.B. ve Ö.S., Muğla Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınmıştı. Bodrum Adliyesi’ne sevk edilen şüphelilerden katil zanlısı M.İ. tutuklandı. Diğer 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan M.İ.’nin verdiği ifadede, “Mehmet ile birlikte bir mekana eğlenmeye gittik. Alkol aldıktan sonra mekandaki bir grup ile tartıştık. Mekanda ayrıldıktan sonra sahile inerken silahımla havaya ateş etmek istedim. O esnada silah yanlışlıkla ateş aldı ve Mehmet’in başına isabet etti. Korkup olay yerinden kaçtım. Çok üzgünüm. Böyle olmasını istemedim” dediği öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.