Dolar 45,9743
Euro 53,6488
Altın 6.619,53
BİST 13.729,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Çar 26°C
Per 26°C
Cum 24°C
Cts 27°C

ADAK-SAR yaraları sarmaya devam ediyor

KAHRAMANMARAŞ MERKEZLİ MEYDANA GELEN DEPREMDE, MUĞLA’YA GELEN DEPREMZEDE ÇOCUKLARIN OKUL İHTİYAÇLARINI ADAK-SAR ÜYELERİNİN BAĞIŞLARIYLA KARŞILANDI.

ADAK-SAR yaraları sarmaya devam ediyor
21 Şubat 2023 16:48
539
A+
A-

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremde, Muğla’ya gelen depremzede çocukların bazı okul ihtiyaçları ADAK-SAR üyeleri aldıkları bağışlarla karşılandı.

ADAK-SAR Başkanı Erol Kütahya ve üye Ali Durgut, Şehit Yarbay Alim Yılmaz İlkokulunda eğitime başlayan depremzede çocukların ihtiyacı olan okul çantası ve kırtasiye setlerini okul Müdürü Güven Özgül’e teslim etti.

ADAK-SAR Başkanı Erol Kütahya, “Deprem Kahramanmaraş merkezli oldu. 11 İlimizi vurdu ama çöküntüler enkazlar yüreğimizde. Bu enkazları kaldırmak için nerede olduğumuz değil, ne yaptığımız, ne yapmaya çalıştığımız önemli. Muğla’mıza gelen depremzede çocuklarımızı bir nebzede olsa yaşadıkları psikolojiden uzaklaştırıp hayatlarına devam etmeleri için elimizden geleni yapmak birinci sorumluluğumuz. Onlar dünyanın çiçekleri onlar bizim geleceğimiz. Geleceğimiz içinde ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.