Dolar 48,0206
Euro 56,1267
Altın 7.107,39
BİST 14.514,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 34°C
Açık
Muğla
34°C
Açık
Pts 38°C
Sal 37°C
Çar 36°C
Per 36°C

YK Enerji, KalDer ile ‘İyi Niyet Bildirgesi’ imzaladı

YK ENERJİ, MÜKEMMELLİĞİ BİR YÖNETİM MODELİ OLARAK BENİMSEMEK VE YAŞAM BİÇİMİNE DÖNÜŞTÜRMEK AMACIYLA KALDER İLE “ULUSAL KALİTE HAREKETİ İYİ NİYET BİLDİRGESİ” İMZALADI.

26 Ağustos 2022 12:04
506
A+
A-

Türkiye’nin elektrik üretiminin yaklaşık yüzde 2.5’ini karşılayan, bölge halkına öncelik tanıyan istihdam politikası ve gerçekleştirdiği rehabilitasyon çalışmaları ile sektörüne öncülük eden YK Enerji, kalite ve mükemmellik yolculuğunda Ulusal Kalite Hareketi’ne katıldı.

Ulusal kalite bilincinin yaratılması, geliştirilmesi ve kalite yönetimi ile mükemmellik modeli uygulamalarının yaygınlaştırılmasının ilk adımı olarak görülen “Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi”, YK Enerji Genel Müdürü M. Serhat Dinç ile Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Genel Sekreteri Sabri Bülbül tarafından imzalandı. Atılan imzalarla YK Enerji, Avrupa Kalite Yönetim Vakfı (EFQM) modelini tüm iş süreçlerine uygulayacak.

YK Enerji Genel Müdürü M. Serhat Dinç imza töreninde yaptığı konuşmada, “2018 yılından beri KalDer üyesi bir şirket olarak, ‘sürdürülebilir iş mükemmelliği’ hedefine ulaşmak için EFQM modelini benimsedik. Bugün attığımız imzalarla da EFQM modelini hayata geçirme ve sürdürme konusunda kararlı olduğumuzu bir kez daha göstermiş olduk” dedi.

Avrupa Kalite Yönetim Vakfı (EFQM), 1988 yılında Avrupa’nın önde gelen 14 şirketi tarafından “Avrupa’da sürdürülebilir mükemmelliğin itici gücü olma” misyonu ve “Avrupalı kuruluşların mükemmelliğe eriştikleri bir dünya” vizyonu ile kuruldu. Vakıf, üyelik sistemiyle çalışıyor ve kar amacı taşımıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.