Dolar 32,3717
Euro 34,9902
Altın 2.326,00
BİST 9.097,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana 31°C
Açık
Adana
31°C
Açık
Cts 31°C
Paz 29°C
Pts 29°C
Sal 26°C

Sıralı Kebap bu yaz İstanbul’da, seneye Bodrum’da

SIRALI KEBAP’IN İSTANBUL ŞUBESİ YAZ SONUNDA HİZMETE GİRECEK, ÖNÜMÜZDEKİ YIL İSE BODRUM RESTORANI KAPILARINI AÇACAK.

Sıralı Kebap bu yaz İstanbul’da, seneye Bodrum’da
4 Temmuz 2022 10:06
307
A+
A-

Antalya, Ankara ve Dubai’de hizmet veren Sıralı Kebap, şube sayısını artırıyor. İstanbul şubesi yaz sonunda hizmete girecek, önümüzdeki yıl ise Bodrum restoranı kapılarını açacak.

2016 yılında Antalya’da hizmete giren, ardından Ankara ve Dubai’de açılan Sıralı Kebap Restoran’ın ilk İstanbul şubesi için hazırlıklar başladı. Restoranın sahipleri Mert Çelik ve Mehmet Murat Çelik, Etiler’in Nispetiye Caddesi’nde kapılarını açacak şubenin inşaatına başlandığını açıkladı. 2004 yılından bu yana yeme içme sektöründe faaliyet gösteren Çelik kardeşler, mekânın yaz sonunda misafirlerini ağırlamaya başlayacağını duyurdu.

Bodrum Şubesi 2023’te açılacak

Yurtiçinde şubeleşmeye devam eden Sıralı Kebap, İstanbul’un ardından popüler tatil beldesi Bodrum’da da hizmete girecek. İstanbul-Etiler’deki restoran için düzenleyecekleri görkemli açılış davetinin ardından Bodrum’daki mekâna odaklanacaklarını dile getiren Mert Çelik ve Mehmet Murat Çelik, o restoranı da 2023 yazında lezzet tutkunlarıyla buluşturacaklarını ifade etti.

’’Şehrin en değerli noktalarını seçiyoruz’’

Yeni şube açtıkları yerlerde rekabetçi bir ortam gözettiklerini dile getiren iki kardeş şöyle konuştu:

“Şehrin en değerli ve en rekabetçi noktalarını tercih ediyoruz. Rekabetin her zaman bizi yukarıya çekeceğini bildiğimiz için en güçlü markaların toplandığı şehrin en işlek noktalarını seçmeye çalışıyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.