Dolar 32,4584
Euro 34,6503
Altın 2.392,51
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana 25°C
Hafif Yağmurlu
Adana
25°C
Hafif Yağmurlu
Per 25°C
Cum 22°C
Cts 19°C
Paz 23°C

Birimler arası turnuvanın şampiyonu kapı kontrol

MENTEŞE BELEDİYESİ TARAFINDAN ALİ FUAT ÖZGE SPOR TESİSİ AÇILIŞI VE BABALAR GÜNÜ NEDENİYLE DÜZENLENEN BİRİMLER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ.

26 Temmuz 2022 14:26
221
A+
A-

Menteşe Belediyesi tarafından Ali Fuat Özge Spor Tesisi açılışı ve Babalar Günü nedeniyle düzenlenen Birimler Arası Futbol Turnuvası sona erdi.

Turnuvanın finalinde Gençlik Spor Hizmetleri Müdürlüğü takımını 9-7 mağlup eden Yapı Kontrol Şube Müdürlüğü şampiyon oldu.

Başlangıç vuruşunu Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ün yaptığı ve 14 takımın yer aldığı turnuvanın finalinde Spor İşleri Müdürlüğü ile Yapı Kontrol Şube Müdürlüğü futbol takımları karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 9-7 kazanan Yapı Kontrol Şube Müdürlüğü futbol takımı şampiyonluk kupasını almaya hak kazandı. Kupa töreninde konuşan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Personelimizin sosyalleşmesi, streslerini atmaları bizler için önemli. Bu nedenle düzenlediğimiz futbol turnuvamızda renkli görüntülere sahne oldu. Kıran kırana ama centilmence geçen karşılaşmalarda ter döken tüm takımlarımıza teşekkür ediyorum. Çok zorlu ve başa baş geçen bir final karşılaşması izledik. Maç sonucunda Şampiyon olan Yapı Kontrol Şube Müdürlüğü futbol takımını da ayrıca tebrik ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Gümüş, turnuva şampiyonu olan Yapı Kontrol Şube Müdürlüğü futbol takımına kupasını verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.