Dolar 32,5948
Euro 34,7845
Altın 2.497,31
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana 24°C
Az Bulutlu
Adana
24°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 30°C
Sal 33°C

Oasis Bodrum, yenilenen yüzü ile marka karmasını genişletmeye devam ediyor.

Oasis Bodrum, yenilenen yüzü ile marka karmasını genişletmeye devam ediyor.
9 Haziran 2021 16:00
597
A+
A-

Bodrum’un sosyal ve sanatsal yaşamına önemli bir katma değer sağlayan Oasis Bodrum, Güçlü sesi, ve başarılı sahne performanslarıyla müzik sektörünün başarılı ismi Ayben Ersoy’un Müzik Stüdyosu’na ev sahipliği yapmaya başladı.

Ayben Ersoy Muzik Stüdyosu’nda enstrüman (piyano, yan flüt, gitar, bateri, keman, klarnet, saksafon, bağlama) çalışmaları, şan (vokal) çalışmaları ve yaratıcı drama, temel oyunculuk, yaratıcı masal yazarlığı, vantrolog kukla oynatıcılığı, diksiyon fonetik ve etkili iletişim, doğru nefes kullanımı, ses meditasyonu, kundalini meditasyon atölye çalışmaları yapilabilmektedir.

Profesyonel müzik eğitimine henüz ilkokuldayken başlayan Ayben Ersoy eğitim hayatına Güzel Sanatlar Lisesinde devam etmiş ve ardından Devlet Konservatuvarına girerek Opera eğitimini tamamlamıştır. Akademik kariyerini ileriye taşıyabilmek adına yüksek lisans çalışmalarını da tamamladıktan sonra Popüler Müzik Piyasası’na giriş yapmıştır.

Ayben Ersoy’un Müzik Stüdyosu’na kayıt olmak ve bilgi almak için 0532 137 0769 numaralı telefondan iletişime geçilebilir. Mevcut çalışmalarına ulaşabilmek ve kendisine mesaj gönderebilmek için sosyal medya hesapları “@ayben_ersoy” veya web sitesi “www.aybenersoy.com” ziyaret edilebilir.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.