Dolar 32,4770
Euro 34,9370
Altın 2.435,95
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana 33°C
Az Bulutlu
Adana
33°C
Az Bulutlu
Cum 31°C
Cts 31°C
Paz 30°C
Pts 29°C

Aras Ankara’da birtakım ziyaretlerde bulundu

Aras Ankara’da birtakım ziyaretlerde bulundu
29 Mayıs 2021 13:03
541
A+
A-

Ankara’daki temaslarına Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) ziyareti ile başlayan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, ilk olarak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Toplantısına katıldı. Grup toplantısı sonrasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret eden Başkan Aras, Bodrum’da öncelikle pandemi döneminde yapılan belediye hizmetleri hakkında bilgi verdi.

Başkan Aras, Ankara’daki çalışmalarının ikinci gününde Kültür ve Turizm Bakanlığı’nı ziyaret etti. Başkan Aras, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’u ziyaretinde, zor günler geçiren turizm sektörünün beklentilerini, yaşadığı zorlukları ve çözüm önerilerini iletirken, Bakan Ersoy’u 10-12 Haziran tarihlerinde Bodrum’da düzenlenecek olan Global Turizm Forumu’na davet etti.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi de TBMM’ndeki çalışma ofisinde ziyaret eden Bodrum Belediye Başkanı Aras, daha sonra makamında ziyaret ettiği Ticaret Bakanı Mehmet Muş’a yeni görevinde başarılar dilerken, bölgede yaşanan sorunları ve çözüm önerilerini iletti.

Ankara çalışmalarının son gününde Radyo Sputnik canlı yayınına konuk olan Başkan Aras, gündeme dair soruları cevaplayarak turizm sektörünün beklentilerine dair açıklamalarda bulundu.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ı makamında ziyaret eden Başkan Aras, bir süre önce yeni görevine atanan Anadolu Ajansı Genel Müdürü Serdar Karagöz’ü de ziyaret ederek başarılar diledi. TBMM Başkan Vekili ve MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan’a da bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Aras, ülke gündemine dair fikir ve görüşlerini paylaştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.