Dolar 46,1187
Euro 53,3887
Altın 6.431,11
BİST 13.873,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 30°C
Yağmurlu
Muğla
30°C
Yağmurlu
Sal 28°C
Çar 29°C
Per 28°C
Cum 29°C

Başkan Adayı Yazıcı mitingi iptal ederek 100 öğrenciye burs vereceğini açıkladı

MUĞLA (İHA) – MUĞLA’NIN MARMARİS İLÇESİ CUMHUR İTTİFAKI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SERKAN YAZICI 31 MART SEÇİMLERİNE GÜNLER KALA DÜZENLEYECEKLERİ MİTİNGİ İPTAL ETTİKLERİNİ DUYURURKEN, İPTAL EDİLEN MİTİNG BÜTÇESİNİN İSE MARMARİSLİ ÖĞRENCİ KIZLARA DAĞITACAĞINI AÇIKLADI.

Başkan Adayı Yazıcı mitingi iptal ederek 100 öğrenciye burs vereceğini açıkladı
26 Mart 2024 17:35
445
A+
A-

Muğla’nın Marmaris ilçesi Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Serkan Yazıcı 31 Mart seçimlerine günler kala düzenleyecekleri mitingi iptal ettiklerini duyururken, iptal edilen miting bütçesinin ise Marmarisli öğrenci kızlara dağıtacağını açıkladı.

31 Mart Yerel ve Mahalli İdareler Seçimleri öncesi siyasi partiler seçmenlere ulaşmak için miting düzenlerken Marmaris Cumhur ittifakı adayı Yazıcı bu hafta yapılması planlanan mitingi iptal ederek Marmaris’te ikameti olan 100 kız öğrenciye ‘öncelik sultanlarımız‘ diyerek burs vereceğini duyurdu.

Başkan adayı Yazıcı yaptığı açıklamada, “Sevgili Marmarisliler, zor, yorucu, meşakkatli ama bir o kadar da gurur verici bir kampanya döneminin sonuna yaklaşıyoruz. Yol arkadaşlarıma, tüm Marmarislilere ve rakip adaylara teşekkür ediyorum. Bu süreçte yüzlerce kilometre yol yaptık, binlerce Marmaris sevdalısı ile karşılaştık. Çok sıcak buluşmalar oldu. Bu şehre, bu şehrin insanlarına bir kez daha âşık oldum. Doğruya doğru eleştiren kızan da oldu; bizi görünce gözleri dolan da, ancak kimseyi ayırmadan tüm Marmaris’e bu demokratik olgunluk nedeni ile bir kez daha teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. Evet, artık kampanyanın son günlerindeyiz. Bir yandan da mübarek ramazan ayı, herkes biraz yoruldu. Kentimiz de klasik kampanyalardan biraz yoruldu. Biz, bu nedenle şöyle bir karar aldık. Zaten seçmenimize mesajlarımızı sosyal medya, yerel ve ulusal basın üzerinden ulaştırabiliyoruz. Sosyal medyadan paylaştığımız projelerimizle ilgili öyle yoğun bir ilgi oldu ki; bu durum ulusal kanalların bile dikkatini çekti. Bu nedenle artık klasik kampanya yaklaşımından biraz uzaklaşma kararı aldık. Kentimizi çok yormak istemiyor ayrıca ayırdığımız kaynağın da hayırlı bir işe gitmesi arzusunu taşıyoruz. Bu düşüncelerle yapmayı planladığımız mitingi iptal ediyoruz. Bu miting için ayırdığımız kaynağı ise ilçemiz dışında okuyan 100 kız öğrencimize burs olarak dağıtmak istiyoruz. Tek şartımız şu, ikameti Marmaris’te olup ilçe dışında üniversite okuyor olmak. Kadınlarımız, kız öğrencilerimiz bizim göz bebeğimiz. Güçlü bir Marmaris ancak güçlü kadınlar, iyi eğitim almış kız öğrenciler ile var olabilir. İnşallah bu karar ile küçük de olsa bir adım atmış oluruz. Marmaris’i, Marmarislileri ve Marmarisli kız öğrencileri çok seviyoruz. Erkek öğrencilerimize de güzel sürprizlerimiz olacak ancak öncelik Marmaris’in sultanlarında” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.