Dolar 49,3422
Euro 55,3107
Altın 6.634,68
BİST 12.240,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Açık
Muğla
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 21°C
Sal 20°C

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras personeliyle bayramlaştı

BODRUM BELEDİYE BAŞKANI AHMET ARAS PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI

20 Nisan 2023 16:10
402
A+
A-

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras,Ramazan Bayramı öncesi personeliyle bayramlaştı.

Ramazan Bayramı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi farklı birimlerde personeliyle bayramlaşan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, yaptığı konuşmalarda, kardeşlik vedayanışma duygularının yoğun yaşandığı bir dönemden geçtiklerini belirterek küslüklerinson bulduğu, huzur ve sağlık içerisinde, mutlu bayramlar diledi.

Başkan Aras, Bodrum BelediyesiMüskebi Ek Hizmet Binası’nda İmar ve Şehircilik, Yapı Kontrol, Plan ve Projemüdürlükleri; Konacık Gazderesi Hizmet Binası’nda Kültür ve Sosyal İşler,Ruhsat ve Denetim, Zabıta, Temizlik İşleri, Destek Hizmetleri, CenazeHizmetleri ve Özel Kalem müdürlükleri; Bodrum Gıda Çarşısı’nda ise BodrumBelediye AŞ yönetim ve ofis çalışanları ile bayramlaşırken kendisine CHP Bodrumİlçe Başkanı Başar Bıyıklı ve ilgili müdürlüklerden sorumlu başkan yardımcılarıeşlik etti.

“Mutluluk paylaşarak çoğalır”

Başkan Aras, arife gününde ise merkezhizmet binasında ve diğer birimlerde görevli personel ile bayramlaştı.

Yoğun bir Ramazan Ayını geridebıraktıklarını dile getiren Başkan Aras, “Her mahallemizde halkımızlakucaklaşarak iftar programlarımızı yaşadık. Soframızı paylaştık, aşımızıpaylaştık ve Bodrumlu hemşehrilerimizle birlikte anlamlı bir Ramazan ayı geçirdik” dedi.

Bu iftarların gerçekleşmesinde tümpersonelin katkısı olduğunu belirterek verilen hizmet ve deprem bölgesindedevam eden faaliyetler için personele teşekkür eden Başkan Aras, sözlerine şöyledevam etti:

“İş hayatındaki dostluk, arkadaşlıkhiçbir şeye benzemez. Bunun için de lütfen hoşgörüyle, insan sevgisiyle,yürekten birbirinizle beraber olun. Birbirinize sarılın arkadaşlar. Herkesinderdi var, herkesin tasası var ama dertler paylaşılarak azalır. Mutlulukpaylaşarak çoğalır. Sizleri seviyoruz”

Gittiği bölgelerde esnaf vevatandaşlarla da bayramlaşan Başkan Aras, özellikle çocuklarla yakından ilgilendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.