Dolar 47,5544
Euro 54,7640
Altın 6.195,81
BİST 13.410,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 32°C
Açık
Muğla
32°C
Açık
Paz 32°C
Pts 35°C
Sal 36°C
Çar 34°C

İsmet Taşdemir: “Yine uzatmada mağlup olduk”

BODRUMSPOR SAHASINDA KONUK ETTİĞİ ÇAYKUR RİZESPOR’A 2-1 MAĞLUP OLDU. MAÇIN ARDINDAN DEĞERLENDİRME YAPAN BODRUMSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ İSMET TAŞDEMİR, “OYUNUN BÜYÜK BÖLÜMÜNÜ İYİ OYNAYIP, ÇOK GOL POZİSYONU HARCAYIP HİÇ OLMADIK YERDEN 2 GOL YİYİP, 2 MAÇI BÖYLE KAYBETMEK ÇOK ÜZÜCÜ. ELİMİZDEN GELEN MÜCADELEYİ YAPTIK AMA BUGÜNDE OLMADI. YİNE UZATMADAN GOLLE MAĞLUP OLDUK. ÜZGÜNÜZ, TOPARLAMAYA ÇALIŞACAĞIZ” DEDİ

12 Mart 2023 18:12
583
A+
A-

Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Çaykur Rizespor maçının ardından, “2 maçı böyle kaybetmek çok üzücü. Yine uzatmada mağlup olduk. Üzgünüz, toparlamaya çalışacağız” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 26. hafta karşılaşmasında Bodrumspor sahasında Çaykur Rizespor’a 2-1 mağlup oldu.

“Üzgünüz”

Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Son iki maçtır, trajik 2 maç oynadık. Oyunun büyük bölümünü iyi oynayıp, çok gol pozisyonu harcayıp hiç olmadık yerden 2 gol yiyip, 2 maçı böyle kaybetmek çok üzücü. Bir gerçeğimiz var, bu gerçeğin altını çizmem lazım. Özellikle kurduğumuz ve bu sene mücadele ettiğimiz takımımızın geçen seneki takımımızla hemen hemen aynı şekilde ilerlememiz çok önemliydi. Bu sürede 41 puan topladık. Bir ara ilk ikiye oynar gibi bir hava oldu. Bundan dolayı da beklentiler arttı. Takımımız çoğu şeyi yapabilir. Maalesef böyle maçta kaybedebilir. Oyuncularımızı sezon başından beri gösterdiği performanstan dolayı gurur duyuyorum. Elimizden gelen mücadeleyi yaptık ama bugün de olmadı. Yine uzatmadan golle mağlup olduk. Üzgünüz, toparlamaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

“Taraftar her zaman haklıdır”

Maçın ardından tribünlerden yükselen ‘İsmet İstifa’ tepkilerine cevap veren Taşdemir, “Biz de alındık açıkçası. Geçen sene yaşadığımız lig ortamı belli ve aynı takımla bir üst ligde verdiğiniz mücadele belli. Bu kadar kolay olmamalıydı diye düşünüyorum. Kaldı ki oynadığımız oyunda geçen haftaki mağlubiyetimizde de rakiplerimiz bizi ezip maç kazanmadı. Oynadığımız her maçta bugüne kadar oyunu domine eden, iyi oynayan bir Bodrumspor vardı. Taraftarlarımızın böyle bir siteminin olmasını gayet normal karşılıyorum. Hak ettiğimiz bir söylem değildi ama taraftar her zaman haklıdır” diye konuştu.

Bülent Korkmaz: “Teknik direktörün işi sonuca bağlıdır”

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ise oyuncularını kutlayarak, “Son dakika gelen goller, ne kadar çok istediklerini gösterdi. Mağlup durumdayken Bodrumspor gibi bir takıma karşı geriden gelip kazanmak önemliydi. O riskleri de aldıktan sonra oyunda çok gelgitler oldu. Bu deplasmandan kazanmak önemliydi, inşallah çıkışımıza devam edeceğiz. Teknik direktörün işi sonuca bağlıdır. Dolayısıyla inşallah bundan sonra mağlup olmayız, devamlı kazanırız. Devamlı kazanarak yolumuza devam ederiz. Hem bizim hem de Rizespor açısından Süper Lig’e çıkarız. Gerçekten bir kırılma maçı diyebiliriz. Ben 18 yaşında profesyonellik hayatıma başladım, bunlara alışığım. O strese, o baskıya, o heyecana alışık olduğum için ben çok üzerinde durmuyorum. Önemli olan taraftarın, bizi eleştirenlerin saygısızca davranmaması, hakaret boyutuna ulaşmamasıdır. İstifa her hocaya diyorlar. Bunu da ben normal karşılıyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.