Dolar 44,9254
Euro 52,7166
Altın 6.804,72
BİST 14.335,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 19°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
19°C
Parçalı Bulutlu
Per 14°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 21°C

Marmaris Devlet Hastanesi doktorları Kasım ayında mesai saati dışı muayene yapacak

KASIM AYINDA MARMARİS DEVLET HASTANESİ DOKTORLARI MESAİ SAATİ DIŞI MUAYENE YAPACAK

5 Kasım 2022 18:48
538
A+
A-

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın mesai sonrası hekim isteğine bağlı hasta kabulünün başlandığını açıklaması üzerine, Marmaris Devlet Hastanesi’nde de Kasım ayında üç uzmanlıkta muayeneler açıldı.

Marmaris Devlet Hastanesinde saat 17.00’da biten muayene saatleri bazı poliklinikler için 19.00’a kadar uzatıldı. Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniği Op. Dr. Akın Acıbozlar, Nöroloji Kliniği Uzm. Dr. Elif Kahya ve Ultrason Birimi Uzm. Dr. Metin Bora Vardar saat 19.00’a kadar hastanede Kasım ayı sonuna kadar hasta kabulü yapacaklar.

Marmaris Devlet Hastanesinde mesai saatleri uzatılan uzman doktorlar için MHRS üzerinden 182 aranarak randevu alınabilecek. Kasım ayı süresince üç uzman hekimin mesai saatleri dışında hasta muayene ve tedavi kabulü talebe göre farklı dallarda da açılabilecek. Hasta sayısındaki artış ve talebe göre bu sürecin uzayabileceğini belirtildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.