Dolar 45,0245
Euro 52,7553
Altın 6.803,12
BİST 14.270,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 19°C
Az Bulutlu
Muğla
19°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 23°C

Başkan Gürün Dalaman Muhtarları ile bir araya 3eldi

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. OSMAN GÜRÜN, DALAMAN MUHTARLARI İLE BİR ARAYA GELDİĞİ TOPLANTIDA, DALAMAN’IN PROJELERİN ACİLİYET DURUMUNA GÖRE HAYATA GEÇİRİLDİĞİNİ AÇIKLADI.

22 Eylül 2022 15:36
474
A+
A-

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Bodrum, Fethiye, Menteşe, Milas ve Ula’nın ardından Dalaman muhtarlarıyla bir araya geldi. Başkan Gürün, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleri hakkında muhtarlara bilgi verirken, birliktelik ve güven mesajı verdi.

Dalaman Muhtarlar Dernek Başkanı’ndan Başkan Gürün’e teşekkür

Toplantıda açılış konuşmasını yapan Dalaman Muhtarlar Dernek Başkanı Mustafa Kemal Yaman, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen bu toplantının çok değerli olduğunu vurgularken, “Muhtarlar olarak Büyükşehir Belediyesine kolaylıkla ulaşıyoruz ancak böylesine geniş bir toplantı bizleri de memnun etti. Özellikle bu gündem yoğunluğunda bizlere zaman ayıran Başkanımız Dr. Osman Gürün’e çok teşekkür ederim” dedi.

Düzenlenen toplantıda muhtarlara seslenen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, karşılıklı diyalog, güven ve birliktelik vurgusu yaparak Büyükşehir Belediyesi olarak hizmetlerde hiçbir ayrım yapmadıklarını, Dalaman’ın nüfusa oranla en çok yatırım alan ilçelerden biri olduğunu söyledi. Başkan Gürün, “Biz sizin talepleriniz için her zaman sizlere açık ve şeffaf olduk. Talepleriniz hakkında olmayacaksa, neden olmaz, olacaksa ne zaman olur hakkında detaylı olarak bilgi veriyoruz. Bu konuda birbirimizi kandırmaya gerek yok. İhtiyaçlar sonsuz ancak imkânlar kısıtlı. Biz bir aile olarak kimin ne eksiği varsa aciliyet durumuna göre eksiklerini gidermeye çalışıyoruz. Örneğin İlçelerimizin birçoğunda altyapı başta olmak üzere bazı eksikler var. Bunların giderilmesi için 3 Milyar 660 Milyon TL yatırım yaptık. Şuan Bodrum, Fethiye, Dalaman, Datça ve Milas başta olmak üzere İl genelinde 1 Milyar 702 Milyon TL’lik altyapı yatırımımız sürüyor. Bunun yanı sıra Dalaman’da kanalizasyon yapılmış ödemesini biz yapıyoruz. Bu neredeyse tüm ilçelerimizde var. Dalaman İlçemizde 135 Milyon 352 Bin TL’lik yatırım yaptık ve bunun 58 Milyon 658 Bin TL’si borç ödemesi. Bunlarla ilgili şikâyet etmiyoruz. Biz birbirimize inanır ve güvenirsek üstesinden gelemeyeceğimiz şey yok ” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.