Dolar 49,7368
Euro 55,7608
Altın 6.394,47
BİST 11.107,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 22°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
22°C
Parçalı Bulutlu
Cts 22°C
Paz 20°C
Pts 18°C
Sal 17°C

Muğlaspor kendi stadında tarihindeki ilk gece ve 1. Lig maçına çıkıyor

MUĞLA VALİSİ DR. İDRİS AKBIYIK, BAKIMDA OLAN VE BU HAFTA MUĞLASPOR-VANSPOR MAÇINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK OLAN MUĞLA ATATÜRK STADINDA İNCELEMELERDE BULUNDU.

5 Eylül 2026 09:40 | Son Güncellenme: 5 Eylül 2026 09:41
514
A+
A-

Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, bakımda olan ve bu hafta Muğlaspor-Vanspor maçına ev sahipliği yapacak olan Muğla Atatürk stadında incelemelerde bulundu. Muğlaspor’un 1. Ligdeki ilk maçına ev sahipliği yapacak olan stat ile ilgili olarak Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş ve Muğlaspor Kulübü Başkanı Menaf Kıyanç’tan tesisin fiziki durumu ve tamamlanan aşamalar hakkında bilgi aldı.

Muğlaspor’un üst üste elde ettiği başarılarla 1. Lig’e yükselmesinin tüm Muğla’da büyük bir gurur ve heyecan yaşattığını belirten Vali Akbıyık, yeşil-beyazlı ekibin iç saha maçlarını kendi evinde, modern ve güvenli bir ortamda oynayabilmesi için devletin tüm imkânlarının seferber edildiğini ifade etti.

Atatürk Stadyumu’nda gece aydınlatmasından zemin kalitesine, tribünlerden idari alanlara kadar son derece kapsamlı bir çalışma yürütüldüğünü açıklayan Vali Akbıyık, Muğlaspor’un tarihinde ilk kez kendi sahasında resmî bir gece maçına çıkacak olmasının heyecanının yaşandığını söyledi.

Tüm Muğlalı sporseverleri ve taraftarları yeşil-beyazlı ekibin yanında olmaya davet eden Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, taraftarların tribünleri doldurarak takımı 90 dakika boyunca coşkuyla desteklemeye ve bu tarihi maçta takımın gücüne güç katmaya davet etti.

Taraftarların oluşturacağı güçlü atmosfer ve vereceği destekle bu stadyumda nice zaferler kutlanacağına olan inancını ifade eden Vali Akbıyık, tesisin kente kazandırılmasındaki katkılarından dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Osman Aşkın Bak başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederek yeni stadyumun yeşil-beyazlı camiaya, Muğla’ya ve ülkemize hayırlı olmasını istedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.