Dolar 48,0647
Euro 56,2450
Altın 7.051,69
BİST 14.506,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 31°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
31°C
Parçalı Bulutlu
Per 35°C
Cum 37°C
Cts 35°C
Paz 35°C

Menteşe’de kurumlar arası iş birliği

MENTEŞE’DE KURUMLAR ARASI İŞ BİRLİĞİ

3 Ocak 2026 12:20
263
A+
A-

Muğla 112 Acil Çağrı Merkezi, “Tek Numara 112” farkındalık çalışmaları kapsamında İl Göç İdaresi Müdürlüğü’nü ziyaret ederek kurumlar arası koordinasyonu güçlendirdi.

Vatandaşların acil durumlarda tek bir numara üzerinden hizmet almasını sağlayan ve bu konuda farkındalık çalışmalarını aralıksız sürdüren 112 Acil Çağrı Merkezi, komşu kurumu olan İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. İçişleri Bakanlığı çatısı altında hizmet veren iki kurumun bir araya geldiği görüşmede, 112 acil çağrı numarasının etkin kullanımı ve farkındalık faaliyetleri ele alındı. Özellikle yabancı uyruklu bireylerin acil durumlarda sisteme erişimi ve kurumların bu süreçteki ortak çalışma modelleri üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret sonrasında 112 Acil Çağrı Merkezi tarafından yapılan açıklamada, kurumlar arası dayanışmanın kamu hizmet kalitesini artırdığına dikkat çekilerek “Aynı bakanlık çatısı altında yürüttüğümüz çalışmaların, kurumlar arası iş birliğini güçlendirerek vatandaş odaklı kamu hizmetine önemli katkılar sunduğuna inanıyoruz. Bu vesileyle, başta İl Göç İdaresi Müdürü Cihat Gezen olmak üzere, sürece gösterdikleri ilgi, destek ve misafirperverlikleri için tüm kurum çalışanlarına teşekkür ederiz” ifadeleri yer aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.