Dolar 48,0966
Euro 56,1065
Altın 7.170,21
BİST 14.501,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 34°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
34°C
Parçalı Bulutlu
Çar 36°C
Per 36°C
Cum 33°C
Cts 30°C

Ak Parti Muğla İl Başkanı istifa etti.

Ak Parti Muğla İl Başkanı istifa etti.
18 Eylül 2025 15:35
1.498
A+
A-

Büyük bir onur ve gururla yürüttüğüm AK Parti Muğla İl Başkanlığı görevimden, kendi takdirim ve Genel Merkezimizin bilgisi dâhilinde ayrıldığımı sizlerle paylaşmak istiyorum.

Bu görevi devraldığım ilk günden itibaren, Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, partimizin vizyonuna uygun şekilde, Muğla’mıza ve ülkemize hizmet etmeyi en büyük şeref bildim.

 

Görev sürem boyunca; teşkilatlarımızla omuz omuza çalıştık, ilçelerimizde vatandaşlarımızın sorunlarına kulak verdik, çözüm üretmeye gayret ettik. Her adımda, milletimizin bize yüklediği sorumluluğun farkında olarak hareket ettik.

 

Elbette bu bir veda değil; AK Parti ailesinin bir neferi olarak, her zaman partimin ve davamın emrinde olmaya devam edeceğim. Bu bir bayrak yarışıdır. Bizden sonra gelecek arkadaşlarımızın da aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarını sürdüreceğine inancım tamdır.

 

Bu süreçte bana destek olan başta Genel Merkezimiz olmak üzere, milletvekillerimize, ilçe başkanlarımıza, kadın ve gençlik kollarımıza, belediye başkanlarımıza ve teşkilatımızın her bir ferdine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

 

Muğlalı hemşehrilerime de gönülden teşekkür ediyorum. Görevde olduğum sürede bizlere gösterdikleri ilgi, sabır ve destek için minnettarım.

 

Rabbim bizleri milletimize ve davamıza karşı mahcup etmesin.

 

Hakkınızı helal edin.

Kalın sağlıcakla.

 

Haluk Laçin

AK Parti Muğla İl Başkanı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.