Dolar 48,0806
Euro 56,1339
Altın 7.198,00
BİST 14.501,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 33°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
33°C
Parçalı Bulutlu
Paz 35°C
Pts 37°C
Sal 37°C
Çar 36°C

12 gün süren 23 Nisan etkinlikleri sona erdi

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ORGANİZASYONUNDA 11 NİSAN’DA BAŞLAYAN VE 12 GÜN SÜREN ‘23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BİR DÜNYA EĞLENCE’ ETKİNLİĞİ İLE SONA ERDİ.

23 Nisan 2022 15:40
475
A+
A-

MUĞLA (İHA) Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 12 gün süren 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri sona erdi.

Uluslararası düzeyde kutlanan ilk ve tek çocuk bayramı niteliği taşıyan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en güzel şekilde yaşatmak isteyen Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Çocuk Şenliği Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde ‘23 Nisan Çocuk Şenliği Bir Dünya Eğlence’ etkinliğini düzenledi. Saat 13.00’de başlayan etkinlikte Ahşap Oyuncak Atölyesi, Takı Tasarım Atölyesi, Kuş Evi Atölyesi, Origami Atölyesi, Akıl ve Zeka Oyunları, Çöp Basket Potası, Çarkıfelek Balon Çarkı, Kinetik Kum Oyunu, Seramik Kil Atölyesi, Sosis Balon Yapımı, Maske Yapımı, Ayraç Yapımı, Parmak Boyama, Kum Boyama, Yüz Boyama, Tahta Bacak ve Jonglör gibi birçok etkinlik düzenlenerek çocuklara hediyeler dağıtıldı.

İlk etkinlik 11 Nisan’da yapıldı

Büyükşehir Belediyesi’nin 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenlikleri 11 Nisan’da ‘Çağımızın Kaçınılmaz Gerçeği Çocuk, Çocukluk ve Felsefe’ semineri ile başladı. Ardından 12-16 Nisan arasında ‘Çocuklar İçin Felsefe Bilim Okulu’, 13 Nisan’da ‘İz Düşüm İz Kesim İz Dönüşüm Resim Sergisi’ ve 17 Nisan’da da ‘Şubadap Konseri ve Atölyeler’ etkinliği düzenledi.

Büyükşehir Orkestrasın çocuklar için konser düzenledi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu en güzel şekilde yaşamak için Büyükşehir Belediyesi orkestrası 20 Nisan’da ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Konseri’ düzenledi. 22 Nisan’da ise Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü tarafından ‘Bir Kızıldereli Hikayesi’ adlı tek perdelik tiyatro oyun sergilendi. Saat 11’de başlayan tiyatro oyunu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi Yıldız Kenter Sahnesinde sergilendi.

11 Nisan’da başlayarak 12 gün süren ve çocukların mutlu anlar yaşadığı etkinlikler Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde saat 14.00’de düzenlenen ‘Yazar Gülistan Menteş ile İmza ve Söyleşi Günü’ etkinliği ile sona erdi.

ETİKETLER: , , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.