Dolar 45,0098
Euro 52,8050
Altın 6.815,04
BİST 14.409,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 19°C
Az Bulutlu
Muğla
19°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 23°C

Mustafa Gürsel: “Son üç maçta elimizden geleni yapacağız”

MUSTAFA GÜRSEL; SON ÜÇ MAÇTA ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

11 Nisan 2026 21:50
363
A+
A-

Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, Bodrum FK maçının ardından, “Son üç maçta elimizden geleni yapacağız” dedi.

Trendyol 1. Lig’in 35. haftasında Bandırmaspor, deplasmanda Bodrum FK ile golsüz berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, açıklamalarda bulundu. Gürsel, “Son haftalara girdik. Her takımın kendince hedefleri var. Final haftaları. Her puan önemli gibi duruyor ama bizim için bir puan bugün çok sevindiğimiz bir puan olmadı. Bugün kazanmak istiyorduk. Ama baktığımızda iyi bir takıma karşı karşı oynadık. Biz de iyi bir takımız. Güzel bir maç oldu. Mücadele anlamında olsun, oyun anlamında olsun; ikinci yarı oyun anlamında da daha iyi oynadık. Ama dediğim gibi, ofansif anlamda oyuncu eksiklerimiz bugün göze çarptı. Son haftalarda pozisyona girme anlamında, pozisyonları değerlendirme anlamında, üçüncü bölgedeki alternatiflerimizin sayısı… Yani kendi elimizdeki olan oyuncularımızı dahi kullanamıyoruz. Baktığımızda o bölgedeki eksiklikler bizi şu andaki puan olarak da, belki onlar olsaydı daha fazla puanımız da olacaktı, bilmiyorum. Lig sonuna üç hafta kaldı. Biz her maça yine kazanmak için çıkacağız. Ama sonuç ne olur, play-off’u yakalar mıyız yakalayamaz mıyız? Ciddi rakiplerimiz var. Onların da alacağı sonuçlar önemli, bizim alacağımız sonuçlar önemli. Biz elimizden geleni son üç maçta da yapacağız, kazanmak için ne gerekiyorsa. Artık ondan sonra sonuç istediğimiz gibi olursa mutlu oluruz. Ama oyuncularıma teşekkür ediyorum. Her zaman söylüyorum; ne olursa olsun, nasıl bitirirsek bitirelim, onlar bu sene ellerinden geleni yaptılar. Bence başarılılar. Çünkü yaşadığımız şartları belki biz dışarıya çok aksettirmiyoruz. Yani eksiklik anlamında olsun, her anlamda olsun biz içimizde her türlü şeyi halledip dış sahaya, dışarıya yansıtmıyoruz. Bu şartlarda şu anda 53 puanımız oldu. Ama Bandırmaspor her zaman hedefe oynar. İnşallah üç maçta da aynı şekilde devam edeceğiz. Ondan sonrasına bakacağız. Rakibimize de bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.